Khamis, 11 September 2014

Hoyeah! Dapat Kad Diskaun Siswa 1Malaysia

Siti Nurfariha | 1:32 PTG | 0Comments |
Seronoknya dapat kad siswa pelajar, walaupun study part time still dapat lagi kelebihan kelebihan yang budak full time punya, dapat baucer buku, dapat kad siswa dapat macam macam lagi yang kerajaan bagi untuk pelajar ni. #seronokberonokronok!

Hari tu lepas kelas kita pergi amik kad ni dekat blok pentadbiran upm,bila dapat kad ni tanya lah staff upm apa kegunaan kad ni, dia pun cakap lah kad ni boleh guna dekat tempat tempat tertentu je, contoh nya kfc, korang bagi kad ni dekat kfc akan dapat diskaun! diskaun tau bukan dapat ayam kfc free! 

So kita pun pergi web kad diskaun siswa ni untuk tau lebih info pasal kad ni, mana nak tau kot kot kad ni boleh keluarkan duit, sebulan masuk sejuta dalam akaun kita kan untung si empunya! mueehhehe. kalao korang tak tau apa kegunaan kad ni korang check out link dekat bawah ni okey
 :-)

KADS1M diberi secara percuma kepada pelajar-pelajar IPT yang menepati kriteria-kriteria berikut:
  • Mengikuti pengajian jangka panjang yang tempoh masanya 1 tahun dan ke atas (sijil, diploma, ijazah dan ke atas);
  • Warganegara Malaysia.
Diskaun yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat yang mengambil bahagian adalah bagi pembelian barangan dan perkhidmatan terpilih dan tertakluk kepada kadar, terma serta syarat yang ditetapkan oleh syarikat masing-masing. #termadansyarat!!!#

KEDAI BUKU
MPH Bookstores
Imlaq Book Centre
Borders (hanya di KL)
Rona
Kiang Trading
Koperasi Dewan Bahasa dan Pustaka Malaysia Berhad
Koperasi Kedai Buku Universiti Malaya Berhad
Koperasi Universiti Sains Malaysia Berhad
PAKAIAN
Bata
Ifamily
Koperasi Keluarga Dato’ Haji Hashim Mamat Kuala Terengganu Berhad
Texline Lino
Kesihatan
Poliklinik An-Nisa’
Qualitas Health
Focus Point
Menara Optometry
MAKANAN DAN MINUMAN
KFC
Daily Fresh
A&W
Coffee Berry
The Chicken Rice Shop
Restoran Kenny Crab
Sweet Chat
Legend’s Claypot Briyani House
Dubu Dubu Seoul Food
My Java Coffee
Pancake House International
Station One Product
Gloria Jean’s Coffees
Bangi Kopitiam
PENGINAPAN
Ancasa Hotels & Resorts
Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur
Ancasa Allsuites Resort & Spa Port Dickson
Jerejak Rainforest Resort Penang
Ancasa Express Pudu
Tune Hotels Regional Services Sdn Bhd
Leo Express Hotel
Koperasi Al-Taqwa Kampung Kisap Langkawi Berhad
Koperasi Guru-guru Melayu Kedah Berhad
Koperasi Majlis Guru Ugama Menengah Berhad
Koperasi Melayu Berjawatan Kerajaan Negeri Sembilan Berhad
Rakyat Travel Sdn. Bhd.
LAIN-LAIN
Bkz Bikerz
Roller Star Arena
Double Site

Dengan adanya kad siswa ni korang dapat banyak kelebihan untuk membeli! tetapi bergantung pada terma dan syarat juga. untuk maklumat lanjut layari  

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?pg=main/home

Tiada ulasan: