Resepi

Siti Nurfariha | 1:11 PTG | |

Kemain kan kita ni, nak share share resepi bagai macam pandai sangat masak. (tapiramaiorangpujikitamasaksedap) sengiH-sengih kambing.Yes kita bukan lah masterchef dalam bidang masakan, tapi untuk masak makanan harian tiada masalah sebab kita memang suka masak dan tolong mak dekat dapur. hehe. Dekat ruangan ni kita akan share resepi resepi yang simpel je, tak salahkan nak share dengan orang lain mana tau apa yang kita sharekan tu akan beroleh manfaat yang baik :). 


Resepi telur masak kari
Resepi Ayam Goreng Kunyit
Resepi Cupcake Moist Chocolate
Resepi mee hoon goreng masam manis
Resepi Kek Batik
Resepi Kek Coklat Moist 
Resepi Mee Goreng Mamak





Review Makanan Sedap , Korang boleh usha entry entry kita yang lepas pasal temoat makan dan makanan yang sedap sedap. :-) 

Review Makanan sedap - Restoran D'Limau Nipis
Review Makanan Sedap - Asam Pedas Komander
Review Makanan sedap - Nasi Arab Taman Melawati
Review Makanan sedap - Nasi Arab AL-Rawsha Di Kg Pandan
Review Makanan sedap - Nasi Arab AL-Rawsha Di Kg Pandan
Review Makanan sedap - Kedai Midi Di Kuis






So?! 
Happy Sharing 
:')