Isnin, 25 Ogos 2014

Mana Nak Cari Blueberry Cheese Tart Area Ampang!

Siti Nurfariha | 9:44 PG | 0Comments |
Korang tau tak dekat area ampang ni siapa ada jual chesee tart?! adoi dah tahap mengidam 12 bulan dah ni :'(. Kalau masa duduk Taman Melawati dulu selalu oder dekat satu kedai dalam Gaint Taman Permata tu. tu, tapi nak ke sana lepas office hour jem mak nenek. 

Nak cari chesee tart area ampang je senang nak pickup. Kalau ada kenalan atau no hp tinggalkan komen kat sini ye :D


Sedapnyaa......  huwaaaa *hentakhentakkakinakcheseetart*

Tiada ulasan: