Selasa, 25 Mac 2014

The Place :Kedai Borong Makanan Ringan Fantasy Jungle Food

Siti Nurfariha | 4:30 PTG | 7Comments |
Ini lah kedainya! Fantasy Jungle Food wangsa maju!


Kembali dengan tajuk entry The Place :Kedai Borong Makanan Ringan Fantasy Jungle Food  pulak kali ni, kalau kita tengok sekarang ni trend setiap kali kenduri kawin, bertunang, akikah, sambut birthday ke apa mesti ada candy buffet kan?. Kalau dekat candy buffet ni mesti ada letak gula gula, jajan, ataupun apa sahaja makanan ringan budak budak suka lah bende bende macam ni kan.


Bukan setakat candy buffet je guna makanan ringan ni, kalau kawin pun kita kena bagi goodies bag so kita cadangkan korang kalau nak borong makanan ringan ni banyak banyak pergilah Fantasy Jungle Food ni, harga pun murah dan berbaloi for me. Tapi kalau nak ikutkan banyak lagi kedai borong makanan ringan lain yang murah cuma korang kena rajin search untuk cari kedai borong makanan ringan yang murah.

Ni merupakan alternatif/cadangan kita untuk untuk korang yang nak beli borong makanan ringan!

;-)














Rambang mata datang kedai ni, macam macam makanan ringan ada!
harga pun murah you all!


Ni alamat dia untuk korang terjah
Pemborong Runcit &
 Pasaraya Topzeller 
Seksyen 1 Wangsa Maju, 55100 Kuala Lumpur,
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ‎

7 ulasan:

Nasuha Puteri Nass berkata...

Assalamualaikum....wah menarik ni...

Anne Adnan berkata...

Assalamualaikum!

Nak duit tapi malas nak keluar daripada rumah? Haaa sini sini. Melalui RM20Segera ni korang tak payah keluar rumah pun takpe, asal korang ada internet & rajin berusaha. Modal business ni RM 20. Haa percaya tak? Modal dia ciput je. Tapi income nanti haaa berlipat-lipat.

Raya dah nak dekat, kalau korang join RM20segera ni, korang dapatlah jugak tambah duit untuk berbelanja raya nanti. Apa nak tunggu lagi? Cepat-cepatlah join ye :D Confirm tak rugi punya!

Kalau rasa hati tu melompat-lompat nak join, klik sini; http://www.rm20segera.com/?r=thegeek

Scroll bawah bawah sikit, ada 'daftar sekarang'. Semoga berjaya! :)

siti nurfariha berkata...

Nasuha Puteri Nass :semoga bermanfaat

Anne Adnan : okey

azeanad Azean berkata...

Slm.blh mintak no hp

Tanpa Nama berkata...

Dah pergi cari taapi tak jumpa2

Tanpa Nama berkata...

Fantasy Jungle Food -Pemborong Makanan Ringan (BANDAR BARU AMPANG) kini dibuka.... tel 03-4287 8001

Vmin Tan berkata...

Fantasy Jungle Food -Pemborong Makanan Ringan(Bandar Baru Ampang) Dibelakang Pasaraya GIANT Bandar Baru Ampang, Kini Dibuka ,Terima Kasih . TEL:4287 8001