Khamis, 23 Januari 2014

"Giveaway Birthday Azhafizah"

Siti Nurfariha | 12:23 PG | 8Comments |

Lets join "Giveaway Birthday Azhafizah". Untung kalau korang join giveaway dari blog http://www.azhafizah.com ni, sebabnya kalau tak menang pun korang akan dapat hadiah dari beliau. Best kan macam tu?!tak ada lah frust tertonggeng tonggeng kalau tak menang kikiki

Actually itu lah tarikan untuk blogger blogger follow blog kita, lagi pun blog azhafizah.com ni banyak info yang berguna di samping itu juga korang boleh tengok hasil kreatif dia! ;-), Dan hadiah untuk giveaway ni memang sangat sangat superb! walaupun bukan dalam bentuk duit tapi hadiah hadiah tu sangat syokkk oooo

Okey! macam mana nak join giveaway dia?! Korang kena ikut roll dekat bawah ye. 

1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange

5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]
Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


BEST TAK? BEST TAK? BEST TAK?.....HADIAH DIA! 
GILA TAK BEST!!
okey apa lagi sila lah join "Giveaway Birthday Azhafizah"

Selamat maju jaya untuk diri sendiri, dan selamat maju jaya korang!

8 ulasan:

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum...Terima kasih farihah join.All the best! Wallpaper dah send via email :)

siti nurfariha berkata...

thnks you sista!

Free Just 4 U berkata...

Singgah...dari segmen yang sama

siti nurfariha berkata...

Free Just 4 U : hai awak salam perkenalan

ummiaisys berkata...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis berkata...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

siti nurfariha berkata...

ummiaisys dan Budu Bilis : thanks you all sebab sudi singgah sini. salam ukhwah

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen