Khamis, 23 Januari 2014

Be Original !, Yeaaaa thank you sis

Siti Nurfariha | 9:21 PTG | 0Comments |
Pagi tadi cek email tup tup i got this email ;-)


Unexpected betul, baru join entry "Giveaway Birthday Azhafizah" dah dapat hadiah. Kan kita ada cakap sebelum ni dekat entry ni. Kalau korang join giveaway dia, korang akan dapat hadiah sama ada menang atau tak, ia di kira hadiah saguhati dan juga hargai setiap bloger yang join giveaway.

see? seronokkan!melonjak lonjak kita dapat calender 2014! terus jadikan desktop background, Setiap penyertaan giveaway ni,korang akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper yang unik dan cantik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali kan. semua 2 dalam 1

thank you sistar!
*lompat atas katil yeaaaaa!*





Tiada ulasan: