Isnin, 29 Oktober 2012

CATALYST VCO Mengurangkan Masalah Eczema :)

Siti Nurfariha | 2:55 PTG | 0Comments |

Anda ada anak yang comel dan sihat?

kesian tengok baby2 kawan2 atau customer yang ada masalah camni. Teruk naik merah2 kalau salah makan atau panas sikit. Ni contoh2 gambar kalau eczema naik kat badan/muka baby? Pedih merah berair rair kita tengok ,kesian baby :( meragam satu hari
kita tengok pun tak sanggup kan?

Banyak ubat kat pasaran.dari krim sapuan, mandian. Biasanya semua produk diperbuat dari organik dan most of them adalah mahal mahal kan? Kenapa nak membazir ibu bapa sekalian, kita dah buat kajian sendiri dan google VCO terbukti dapat menyembuhkan dan mengurangkan kesan2 eczecma kerana diperbuat dari bahan-bahan organik dan pastinya selamat untuk anak anda. Insyallah.

JOM BACA SINI :








APA ANDA PERLU BUAT?

Hanya sapukan Catalyst VCO ke tempat yang bermasalah

Insyallah, kulit baby / anak anda akan beransur pulih dan hilang kemerah-merahan.

YANG PENTING, ANAK SIHAT IBU GEMBIRA :)

testimoni pendek dari customer :

Tiada ulasan: