Isnin, 29 Oktober 2012

Testimoni Pengambilan Catalyst Vco Softgel & Collagen

Siti Nurfariha | 2:50 PTG | 0Comments |

hai semua:)

Tersenyum panjang kita dan sama-sama happy bile Fazlyna dapat perubahan yang positif setelah mencuba vco + collagen keluaran Catalyst. Tapi beliau sedikit kecewa sebab lambat kenal / tahu pasal Catalyst ni. Kenal pun dah dekat sangat dengan tarikh perkahwinan(seminggu sebelum). Biasalah b2b mesti nak kulit yang cantik atas pelamin dan dalam gambar kan?

Beliau ni alami masalah jerawat & parut jerawat yang susah nak hilang.dah macam2 pencuci muka, nak dekat2 majlis jerawat kasar makin keluar pastu dugaan bertambah bile 10 hari sebelum majlis, muka beliau terkena minyak panas.(agak teruk di bahagian bawah hidung)

Seminggu sebelum majlis tu, beliau makan 2x sehari(pagi & malam) dan beliau sapu juga vco ke muka yang bermasalah tadi. Sedar tak sedar, makin dekat hari majlis, parut tadi dah semakin hilang :))
PENGAMBILAN VCO DALAM MASA SEMINGGU

walaupun jerawat / kesan masih nampak,
beliau tetap berpuas hati kerana kalau sebelum ni lagi teruk


tapi kita puji fazlyna ni, beliau tetap teruskan pengambilan vco selepas kahwin :) , selepas 2 botol vco , beliau try pula makan collagen. hasilnya lagi cepat dan kulit beliau makin cantik dan parut-parut lama tu dah semakin pudar.

SELEPAS PENGAMBILAN 2 BOTOL VCO + COLLAGEN

GAMBAR TEBARU - Floria Putrajaya

11 Julai 2011

Lain bukan? kali ni beliau just mekap nipis saje.dah tak nampak pun jerawat/parut macam dulu(sedangkan time wedding nikah lagi tebal dari ni).

congratz fazlyna!n thanks for sharing ur testi with us

nak baca lebih lanjut testimoni puan fazlyna sila rujuk di blog beliau ye:
*anda juga perlu mendapatkan kebenaran beliau utk copy testi &gambar)

Tiada ulasan: