Isnin, 29 Oktober 2012

Period Pain? Period tak teratur? Meh kite makan VCO

Siti Nurfariha | 3:01 PTG | 0Comments |

Catalyst Mexorea
HEALTH SUPPLEMENT (COMFORT YOURSELF)
RM 40.00 (Semenanjung)
RM 45.00 (Sabah & Sarawak)
15 Sachets / 3 g per sachet

Ha, nak cakap pasal period pain sebenarnye :))) Thanks to my dear Hudaa Udey yang sudi share pasal entry NO MORE PERIOD PAIN di blognye . Betul cakap huda, biasanya kalau uolls (perempuan) kena period pain.sure punye akan terbaring je satu hari.kaki cramp, perut rasa keras je.sakit pinggang lagi la tak tahan kan? So solution biasa nye korang akan makan PANADOL yang pink tu.TAHU TAK YANG PANADOL tu sangat tak bagussss kalau di ambil selalu.


so kita suggest kalau sape yang ade period pain tu try lah VCO dan yang paling latest sekarang .kite ade MEXOREA!Dua Produk ni sangatlah bagus untuk diambil oleh u girls yang ada probs ni.harga pun tak mahal sangat,Sebenarnya kalau kite nak jaga badan kita harga tak menjadi masalah kan? Yang penting VCO dan Mexorea ni adalah 100% semulajadi dan free/non chemicals.Jadi sangatlah tak ada negatif effect bila makan dua-dua ni.

jom oder :) 0133709651



Tiada ulasan: