Rabu, 26 Oktober 2011

. Oh Tidak - Tag 1

Siti Nurfariha | 8:28 PTG | 2Comments |
okeh, guys thanks sebab sudi tag ieyha, actually dah lama gila tak kena tag, juga lama gila tak tag orang heeh terkejut sekejap bila ramai sangat tag ieyha minggu nih, satu tag pun ieyha tak balas lagi. so sekarang ni ieyha nak balas tag oleh fizah. thank fizah tag akk
=.=
soalan dari fiza memang senang, kalau susah malas den nak buat kakakakka



soalan saya ni senang saja . pilih je mana korang rasa lebih suka , heee :
1. kit kat or cadbury ?
2. pink or white ?
3. novel or facebook ?
4. harry potter or twilight ?
5. shinee or infinite ?
6. rebina or milo ?
7. KFC or MCD ?
8. maxis , celcom or digi ?
9. laptop or komputer ?
10. nokia or sony ericsson ?
11. google chrome or firefox ?



Dan Jawapan ieyha:
1. mestilah cadbury, saya hantu CADBURY!
2. dua dua tak minat, hijau tak buleh ke?
3. muka buka @ facebook
4. dua dua tak suka kikiki 
5. shinee :)
6. milo, kalau milo ais lagi sedap kan
7. saya suka KFC, tapi kalau mr.ngok ngek suka MCD
8. celcom,pengguna tetap celcom ni wwooo=.=
9. laptop, kalau buleh nak laptop appel, buleh x?
10. sony ericson tak best! nokia je best
11. abang googel chrome lah
NEXT MANGSA
Dan soalan ieyha pulak
1. warna febret
2. tema blog
3. berblogg kerana minat atau sebaliknya
4.umur?
5. suka saya atau tak?akakakk

2 ulasan:

Fairuz Aqilah berkata...

tag sis saya dah reply..tq! :)
link >>
http://milikku-fabh.blogspot.com/2011/10/tagged.html

ستي نور فريحة berkata...

uhhu thnks dear !