Rabu, 26 Oktober 2011

. Oh Tidak - Tag 2

Siti Nurfariha | 9:00 PTG | 5Comments |
baru replay satu tag dah amik masa satu jam. ni kan pulak nak balas sejuta tag huh! sapu peluh. okeh teruskan lagi dengan tag ke dua oleh miss ezzat
ni pulak soalan dari miss ezzat. sebelum tuh kan jenuh ieyha membaca jawapan dia yang telah di tag oleh kawan dia ayat dah mula berterabur


thanks miss ezzat untuk soalan yang mencabar kepala otak dan sang kelimumur
1. Agak-agak, aku ni orang yang macam mana?
2. Kenapa korang cakap aku macam tu?
3. Korang ni sebenarnya nak kawan tak dengan aku?
4. Kenapa korang nak kawan/taknak kawan dengan aku?
5. Antara aku dengan korang, mana lagi cool?
6. Kenapa korang cakap aku/korang cool?
7. Korang faham tak soalan aku ni?
8. Penat tak jawab soalan aku ni?
9. Kalau penat, rehatlah dulu. Nak air?
10. Suka tak entry blog aku? Kenapa?
11. Senang tak soalan aku? 



bukan senang nak jawab soalan dia ni gugur rambut aku nnnggee
1. mungkin cik tuan blog ni seoarang yang tertekan sebab tu soalan pun mencabar kepala saya hahahah
2. ye lah soalan ni kalah soalan spm 2020 nanti
3. sebenarnya tak nak kawan, tapi jaga hati hhuhuh gurau jer :)
4. nak kawan sebab kan sedara seagama saya, tak baik putuskan ukhwah tau
5. aku lagi cool kot, ye lah tak kenal lagi aku kan mana nak nampak cool aku
6. sebab kawan kawan aku semua cakap aku cool + comel perasaan
7. faham, tapi agak blur untuk menjawab
8. penat wwoo, patah dah jari aku nih
9. nak KFC boleh?
10. suka, sebab like sampai lebam !
11. soalan final exam sem lepas tuh lagi senang dari soalan ni adik oooii 


11 benda yang miss ezzat PERLU tau
cute
comel
cantik
cun
awesome
beautiful
hansem
kurus
putih
gorgeous
semua kenyataan di atas adalah tentang saya kuikuikui
tags:

ieyha malas nak buat soalan berjela panjang, jus five ques for you all
1. nama penuh
2. umur
3. nama ayah/papa/abah/daddy
4. nama mak/mama/ibu/mummy
5. nama penuh aku?

5 ulasan:

abad berkata...

assalammualaikum...kawan sekolah darjah 6 jea...bab soalan mcm soalan SPM kawan xreti...TAG utk apa yea???hehehehe

Wani berkata...

saya jarang layan tag, huhuk

ستي نور فريحة berkata...

wani dan abad:..ok:)

Nuriy Arisa berkata...

sekali byk soalan dye bg...^_^

Lai Qma berkata...

eh,,lai ingat lai di tag..tp tade p0n..kui3 :P