Selasa, 7 Januari 2014

Graduation Day

Siti Nurfariha | 8:38 PTG | 5Comments |
Graduan KUIS 2013

Assalamualaikum everyoneeeeee!

Seperti biasa kita ni di ibaratkan seperti chipsmore. Kejap ada, kejap takda, kejap tenggelam, kejap timbul heheh. Lebih kurang cenggitulah. Nak cakap kita busy tak ingat nak update blog tak juga. Kadang kadang terfikir ‘kejap lagi nak update blog lah’ tapi tak juga update update entah syaitan apa yang hasut supaya tak update tak tau lah. Ok so for now tengah-tengah ada mood nak tulis ni baik kita mula sambung tulis entry yang dah lama terpendam dekat draft. Tulis sampai korang muntah nak baca! Hahaha.

Ok aku just nak cerita pasal konvo tahun lepas. Apa nak cerita eh? Dah tak ingat la pulak. Kita tepek gambar je lah, aci tak? Nak cerita pun dah lapuk. post gambar je eh!?


Masa konvo ayah kita je datang sedihnya sebab mak dengan adik-adik tak datang sekali. Tarikh kita konvo tak kena dengan masa sebab nya time konvo time tu lah adik kita UPSR, mak kita pun tak dapat datang sebab nak amik adik sekolah dan hal-hal lain yang tak dapat elak. kalau nak ikutkan perancangan kita seorang je yang masuk dalam pusat konvokesyen nasib baik ayah cakap ayah boleh datang rasa terubat hati dan gembira sangat sangat :')


Nak masuk dalam pusat konvokesyen dah time ni, nasib sempat salam dan cium ayah (-.-")
Disebabkan mak tak datang majlis konvo, maka tangkap gambar kenangan mak dan anak di rumah saje kikiki (-.-")

And the last Sesi photoshot yang dikendalikan oleh amir *jimat duit nak upah fotografer luar hehehe*


Ini antara kenangan terindah 2013. Moga 2014 membawa seribu keindahan dan kejayaan buat kita semua
(-.-")

5 ulasan:

farah deena berkata...

bestnya ^___^

Shafiq Hashim berkata...

Wah Tahniah..
KUIS Kak Sy Pernah Stdy Di Sna..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/deretan-filem-terbaik-2014.html

Elvy Nellysha berkata...

tahniah ! ^^

Nasuha berkata...

Assalamualaikum. Seronoknya... satu pengalaman yang tak mungkin d lupakan..

siti nurfariha berkata...

farah : heheh best..:)
shafiq : ohh ye ke..dia kos apa
elvy : thnks awk
nasuha : betul2 this is memory