Selasa, 9 April 2013

Sabun vitamin A,C & E

Siti Nurfariha | 2:19 PTG | 4Comments |
Salam kerinduan buat semua.

Lama betul kita menyepi dalam dunia yang penuh galamour ni. sorry kita sibuk sangat sampai memang tak sempat nak curi masa untuk update belog. Sekarang ni seharian ada sahaja kerja nak buat isnin sampai jumaat kerja, manakala hari hujung minggu belajar pulak. Sekarang kita student UPM heheh alhamdulilah dapat sambung degree di UPM. Terima kasih ALLAH.

Pagi tadi dapat satu bungkusan dari posmen. Yeaaaa sabun vitamin a,c & e dah sampai. actually last week lagi dah oder sabun ni tapi disebabkan perkhidmatan pos laju sekarang ni slow so dekat 1week menunggu sabun vitamin a, c & e ni sampai. 
Ni lah sabun yang pemes sekarang

Actually sebelum ni kita guna pencuci muka acne aid. Acne aid sangat best okey, kulit rasa lembut, rasa bersih je lepas cuci muka. Guna acne aid ni sebab nak hilang kan minyak dekat muka sebab spesis muka kita jenis yang oil sangat lagi lagi dekat lobang hidung. So bila googel googel ramai yang bagi positif feedback dekat sabun vitamin a,c & e ni. so kita pun decide nak cuba dengan harapan sabun ni sesuai untuk kulit kita dapat bagi kesan yang baik.


Berkesan untuk menghilangkan 
->Jerawat
->Parut
->Pigmentasi
->Stretch Marks
->Cela
->Blackhead/Whitehead
->Mengurangkan kedut serta menegangkan
->Mencerahkan kulit yang kusam/gelap termasuk bahagian badan
->Menyamaratakan tona kulit
->Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha
->Menghilangkan minyak berlebihan
->Wajah lebih putih berseri
->Kulit lebih licin
->Memudarkan jeragat

kita akan share testimoni seterusnya dengan korang nanti OK.

Selamat siang ibu-ibuk dan bapak semua
=.=

4 ulasan:

Nurul Alyaa berkata...

Macam mana feedback kulit slps guna sabun ini?okay ta?

Nurul Alyaa berkata...

Macam mana feedback kulit slps guna sabun ini?okay ta?

Lovalia Lalola Ameraedora berkata...

Da try ke ? ok x sabunnye ? ingat nak oder . tp tkut xbrkesan . huhu

sitinurfariha aka cik taring berkata...

nurul alya : alhamdulilah sangat2 best bila guna sabun ni..terasa perbezaaan kulit dh xberminyak juga

lovalia : ok sgt sbun ni dear. best gila babeng.huhuhu