Isnin, 20 Januari 2014

Febret drama : Ariana Rose

Siti Nurfariha | 5:00 PTG | 0Comments |
Sekarang ni pukul 6.59 pm je mesti dah terpacak depan tv sebab tak sabar nak tengok Arianna Rose!. 

Kita terus straight to the point ok harini kita  nak buat review tentang novel yang tengah hangat diperkatakan *cewah* . 

The Wedding Breaker 

Novel yang tengah hot hot macam baru keluar dari oven, For the great author Ms.Evelyn Rose, bagi yang nak tahu, Cerita Arianna Rose ni sebenarnya di adaptasi dari novel yang bertajuk the wedding breaker cerita ni mula pada pukul 7.00 pm setiap hari isnin hingga khamis. Jadi bagi siapa yang tak pernah tengok cerita ni sila layari tonton.com.my ye repeat balik dari episod 1, kalau korang tak tengok dari mula tak dapat feel dia hikhikhik.

This drama actuall make me crazy

This novel!You must read!
:')

 

“Satu aje kesalahan awak, Ariana... Awak dah curi hati saya.” – 
Tengku Adam Kamil

okey pengsan dengar kata kata Tengku Adam Kamil #

Tiada ulasan: