Khamis, 8 November 2012

TESTIMONI BABY DENGAN VCO CATALYST

Siti Nurfariha | 8:23 PTG | 2Comments |




TESTIMONI VCO :
KES : KULIT KEPADA BAYI BERNANAH
SENSITIF TERHADAP KOTORAN DAN HABUK
Credit to : NORMALIZA 

Ini testimoni ank saya sendiri.
Die mengalami kulit kepala bernanah. maybe sbb sensitif pd kotoran/habuk. 

Hari tu jugak terpakse botakkan kepala die coz takut lg byk tumbuh. After botakkan, sy mandikan die dan terus sapukan VCO ke kepala die tu. 1 kepala. Alang2 sapu leh lebatkan rambut die sekali.. hihi. ESOKnye nanah tu pecah. cepatnye... 

Malam  tu letak lg & letak lg masuk hari ke 4 dh kering nanah tu.. now dh masuk day 8 kulit kepala makin pulih &rambut makin lebat. TAK sangka cepatnye.. lepas ni dh xpyh g klinik. Pakai VCO je sbb selamat dari kanak2 ianya xde racun dari pakaikn krim yg doctor bg.. ank nk garu2 ke, masuk mulut ke, pon dh xrisaukn..:: 




CATALYST VCO ( SOFTGEL) / CATALYST VCO PURE OIL
 (sama fungsi cuma berlainan bentuk)
RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)

CATALYST VCO (Virgin Coconut Oil) merupakan produk yang berasal dari syarikat Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd. Merupakan 100% organik & 100% asli tanpa sebarang bhn pengawet or pewarna tiruan.

Capsule gelatin (softgel) adalah diperbuat daripada lemak sayuran dan mudah untuk dihadam.

Tiada sebarang MAL atau BPFK kerana didaftarkan dan telah dikelaskan di bawah AKTA PEMAKANAN 1969.

VCO SESUAI DIMAKAN OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR DAN JANTINA

2 ulasan:

husna berkata...

salam akak empunya blog.. saya share testimoni yer.. VCO Catalyst ni memang hebat.. i <3 it! ;)
*don wori sy credit kan kat blog ni ye..;)

sitinurfariha aka cik taring berkata...

@husnaorait no problem dear