Rabu, 13 Ogos 2014

Relaxing Spa @ Yoyoy Kamphhora Spa

Siti Nurfariha | 9:12 PG | 0Comments |
Photo: PROMOSI ISTIMEWA PAKEJ RAWATAN SPA DI YOYOY KAMPHORA SPA. 
Diskaun Sehingga 70%. 
Jangan Ketinggalan! :)

Relaxing Spa Package 1
~ Pearl Diamond Facial Treatment
~  Aura Seri Facial Massage
~ Aroma Neck & Shoulder Massage
~ Honey

1 person = RM 120 
Spa For 2 = RM 200

Relaxing Spa Package 2
~ Coffee Body Scrub ( Full Body )
~ Boreh Herb Mask ( Full Body )
~ Lavender  + Aromatherapy Bath
~Aroma Eye Pillow Treatment
~ Honey
1 person = RM 159
Spa For 2 = RM  300

Relaxing Spa Package 3
~ Relaxation Massage ( Full Body )
~ Sauna Aromatherapy
~ Lifting Facial Treatment
~ Aroma Neck & Shoulder Massage
~Aroma Eye Pillow Treatment
~ Honey
1 person = RM 169
Spa For 2 = RM  310

Maklumat lanjut & temujanji, sila hubungi:

KUALA LUMPUR:
No. 319A, Melawati Square, Lorong Kedah, Jalan Negara, Taman Melawati, 53100 KL. 03 - 4147 4479

SELANGOR:
No.19-1, Jalan Pinggiran Batu Caves1A/1,Taman Pinggiran, 68100 Batu Caves, Gombak. 03 - 6184 1455
Selamat Pagi semua =.=


Maaf lama tak update blog,bukan lah busy sangat pun tapi rasa macam tak ada masa je nak update. Boleh statment gitu?. 

Okey, ni nak share untuk korang especially kaum perempuan lah (mak nyah dan kaum adam not allowed). Kalau ada yang stress kat tempat kerja, assigment berlambak tak siap ke, baru lepas gaduh dengan boyfriend ke ? mai lah ke Yoyoy Kamphora Spa. Dalam banyak banyak spa yang kita pernah pergi, kita suka yoyoy kamphora ni sebab :-

  1. Harga Murah
  2. Selalu Bagi Diskaun
  3. Tempat Selesa
  4. Dekat dengan pejabat kita
  5. Layanan tip top
  6. Rawatan yang bagi tip top
Heheh ada 6 sebab kita pilih YOYOY KAMPHORA SPA ;-). Dia ada dua tempat korang boleh terjah dekat taman melawati ataupun batu caves. Kita memang selalu pergi taman melawati lah dekat dengan pejabat dan rumah (=.=).


KUALA LUMPUR:
No. 319A, Melawati Square, Lorong Kedah, Jalan Negara, Taman Melawati, 53100 KL. 03 - 4147 4479

SELANGOR:
No.19-1, Jalan Pinggiran Batu Caves1A/1,Taman Pinggiran, 68100 Batu Caves, Gombak. 03 - 6184 1455


Sekarang ni yoyoy kamphora tengan buat promosi, diskaun 70% *fuyoooo!* .Cepat serbu YOYOY KAMPHORA SPA!!! Dan ada 3 pakej yang ditawarkan. 

Relaxing Spa Package 1
~ Pearl Diamond Facial Treatment
~ Aura Seri Facial Massage
~ Aroma Neck & Shoulder Massage
~ Honey

1 person = RM 120
Spa For 2 = RM 200


Relaxing Spa Package 2
~ Coffee Body Scrub ( Full Body )
~ Boreh Herb Mask ( Full Body )
~ Lavender + Aromatherapy Bath
~Aroma Eye Pillow Treatment
~ Honey

1 person = RM 159
Spa For 2 = RM 300


Relaxing Spa Package 3

~ Relaxation Massage ( Full Body )
~ Sauna Aromatherapy
~ Lifting Facial Treatment
~ Aroma Neck & Shoulder Massage
~Aroma Eye Pillow Treatment
~ Honey

1 person = RM 169
Spa For 2 = RM 310

Kalau pergi reramai lagi murah boleh dapat tau, so ajak lah satu kampung pergi sekali. heheh : D. Untuk booking korang direct call no dekat atas sekali, nak terjah Facebook pun boleh .
Facebook : Yoyoy Kamphora Spa

Tiada ulasan: