Isnin, 29 Oktober 2012

Tips : Kulit Glowing dengan Catalyst VCO Pure Oil

Siti Nurfariha | 2:12 PTG | 0Comments |
CATALYST VCO PURE OIL

RM 39.90 - SEMENANJUNG
RM 43.90 - SABAH & SARAWAK

CATALYST VCO SOFTGEL

RM 39.90 - SEMENANJUNG
RM 43.90 - SABAH & SARAWAK

Oh ye :) kalau rasanya korang da beli VCO SOFTGEL boleh juga untuk ganti VCO PURE OIL tu ye.sebab kandungan dan khasiat die same. cuma dalam bentuk berlainan. cucuk/gunting je hujung softgel tu dan gunakan sebagai asas solekan :))) pasti cantekkssss nanti.Insyallah!

Kembali dengan segmen "AWAK TANYA IYEHA JAWAB":))

TIPS UNTUK KULIT GLOW/ ASAS MAKEUP YANG GLOWING :)
share by/credit to : rose liyana catalyst

its me - siti nurfariha :)

TIPS YANG DISHARE OLEH ROSE LIYANA (STOKIS CATALYST)

TIPS UNTUK ASAS MAKEUP GLOW DAN TAHAN LAMA / untuk elak muka kita tak lekat dengan foundation(kenapa jadi camni?sebab kulit kering) dan end of the result nnti kulit nampak tak sekata bercapuk2 dan tak makeup tak timbul. so check it out bebeh :)

1. amalkan masker setiap minggu:
boleh gunakan tomato + yogurt(blend it all together)
ataupun sapu je yogurt tu ke seluruh muka setiap hujung minggu.
tunggu sampai kering dan cuci hingga bersih

2. ni part yang best sekali : asas make up glow glow glow :)
- titiskan setitik atau sedikit Catalyst VCO Pure Oil ke tapak tangan.
-picitkan foundation/ asas makeup anda dan blend kedua2 nya sehingga sekata(atas tapak tangan)
-Applykan ke seluruh wajah yang telah kering(selepas toner) menggunakan span(untuk sekata)
-Tunggu foundation/asas makeup anda kering dan makeup macam biasa <3 font="font">


SELAMAT MENCUBA DAN CANTIK BERSAMA CATALYST!

Tiada ulasan: