Isnin, 29 Oktober 2012

Testimoni : Pengambilan Catalyst VCO + COLLAGEN

Siti Nurfariha | 1:53 PTG | 0Comments |

HARI NI KITA NAK SHARE SATU LAGI TESTIMONI TESTIMONI PANJANG DARI IDA SHAHRIZA :)


♥ KESAN-KESAN IDA ALAMI SELEPAS 1 BULAN ♥ (CATALYST VCO)

♥ ida dah takde simptom LETIH setiap kalo pulang dari keje ..yippy ,,itulah mission ida cari product mcm ni..tau tak even tak cukup tido ke still bertenaga kat opis tau...besh giler...hehe

♥ yang ni mmg ramai akan suke dgr if yg nk turunkn sikit berat..lepas jew mkn vco capsule catalyst ni berat ida dah kurang..yang paling penting ida dah dpt pakai bju fav yg ketat dulu hhiihi ( jgn risau sape yg dah sedia kurus product ni xkan bagi u olls kurus lagi..product ni dia akan ekot BMI yg sesuai) so ape lagi..u olls leh la try product ni tak rugi pun sayang,,,so sekarang..alhamdulillah..ida takde la kurus sgt..ida just nk fit je bdn ni..janji sihat..n boleh pakai baju yg dulu tak boleh pakai..heeheh..kalo dulu size sluar 31..skarang 29 jew ..

PERCAYA TAK NI IDA DULU?
NAK CANTIK KENA DISIPLIN DAN MELABUR SIKIT :))

♥ PMS ..simptom yg akan sume perempuan alami time before piriod n time PERIOD..u olls tau..kalo before ida mkn VCO ni idanyer selera makan akan jf tinggi bile lagi seminggu nak piriod..tapi bile dah gune product ni..selera mcm biase..besh sgt..pastu sengugut dah kurang..besh giler kot..hope korang yg alami period pain yg teruk leh cube produk ni..


♥ TIDUR yang sgt nyenyakk.,yang ni ida mcm nk tergelak bila nk cite..semenjak mam vco.tdo sgt2 nyenyak yunk.hehe.tau tak mimpi ida kalo dulu mimpi tgh2 besh time tu la terjaga..tp sejak dgn vco..mimpi sampai chapter abes hehe.nyenyak giler..

♥ JERAWAT..ARGHHHHHHHHHHHH sume perempuan mcm nk jerit ade yg mcm tak nak kuar bile ade jerawat kan kan..tahu tak VCO CATALYST ni MERUBAH segalanya dalam idup saya..jerawat tidak kelihatan ..warrrhhhh ayat..hee actually jerawat cepat susut..yg paling penting tak tinggal kan parut..I LOIKE..♥

PANTANG:
U ALL JGN SESEKALI MAKAN UBAT KURUS YE..TAK ELOK..U ALL LEH CUBA BUAT AKTIVITI YANG U ALL SUKE..TAK KISAH JANJI KUAR PELUH STIAP HARI..

♥ KESAN-KESAN IDA ALAMI SELEPAS 2 MINGGU ♥ (CATALYST COLLAGEN)

setelah 2 week ida gune COLLAGEN CATALYST..(dh abes sekotak pun) ida rase sgt mcm nk melompat dgn girang heppy bebenor) mane taknyer..

sebelum ni kulit muka ida nmpk sgt liang roma..tp bile dh mkn collagen ni sume tu dh kurang..liang roma makin kecik ..muke nmpk mkin cerah..mychinta pun nmpk perubahan nyer..hihi..i love it..

kalo dulu even wear make up still nmpk mcm xsekata..pastu ade jerawat kecik kat muka..bila makan collagen catalyst ni sume nyer dpt disetlekn ..

yg paling2 ida suke collagen ni..collagen ni langsung tak menggemukkan n tak naikkan selera makan kite..

sms untuk oder 0133709651

Tiada ulasan: