Selasa, 30 Oktober 2012

Hilangkan Masalah Rambut Dengan Hair Treatment Series dari Catalyst

Siti Nurfariha | 2:29 PTG | 0Comments |
Hai you all;)

Rasa tak best kan kalau rambut makin gugur, berkelemumur, tak hitam berkilat kan? Tambah-tambah yang pakai hijab lagi terasa nanti gatal-gatal nak garu-garu je.huuu..Tapi sekarang masalah itu boleh di atasi dengan Produk Rambut Catalyst ini. Sangat simple je cara nak pakai. Sesuai dengan peredaran masa sekarang yang manusia makin sibuk sampai tak de masa nak amalkan cara traditional. Kenapa Nadia suggest produk ini tak kira la anda lelaki atau wanita. Sebabnya petua orang dulu-dulu pon suggest kita guna minyak kelapa, tapi kita mana ada masa nak masak santan sampai kuar minyak kan? Jadi Beli la produk ini. hehe. Sebelum tu, jom kenal dulu apa intipati kandungannya. Ianya Natural mengandungi Minyak Kelapa Dara. Bila pakai rambut rasa sungguh wangi. 



 1.HAIR TREATMENT - moisturizer (botol kecil)
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)

Produk ini mencuci dan merawat masalah-masalah rambut dan kulit kepala secara intensif.

CARA PENGGUNAAN :

1. sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi

2. pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
3. basuh rambut seperti biasa dengan syampoo
jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)


2.Hair Revitalizer (botol besar)
RM 39.90 (semenanjung malaysia)
RM 43.90 (sabah & sarawak)

CARA PENGGUNAAN :
1. sapukan hair revitalizer pada rambut anda
jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)
Tak perlu bilas semula


Penyegar rambut adalah untuk kegunaan harian. Penggunaan yang kerap akan membantu dan mempercepatkan proses perawatan dan penyegaran kulit kepala dan rambut.


KEBAIKAN CATALYST HAIR TREATMENT SERIES:

1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. merawat kebotakkan dan masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut

Tiada ulasan: