Jumaat, 31 Ogos 2012

Mari Tepek Menepek Gambar Raya !

Siti Nurfariha | 1:51 PTG | 2Comments |
;-)

Kalau orang lain sibuk bersemangat buat entry dan tepek gambar raya, tapi Cik Taring tak ada rasa nak berkongsi apa-apa, mungkin sebab raya ni kurang bergambar. Maklumlah camera tetiba buah hal tak boleh nak function. Hanya menggunakan camera hand phone yang capuk cap kaki kuda tu je.>_<

Tahun ni tema raya  Cik Taring warna oren merah merah. Oren myfebret colour sangat-sangat! xoxox. Tapi yang malangnya tahun ni family  Cik Taring tak ada gambar sekeluarga sebab semuanya sibuk sibuk belaka dengan persiapan raya.(-.-") Biasanya bila  beraya di johor memang  Cik Taring sekeluarga tak dapat nak bergambar sesama.

Tapi entry ni bukan nak bercerita dan menepek nepek gambar raya. Rasa ruginya tak dapat datang walimah Ustaz Don sabtu ni, kebetulan sabtu ni persepsi sanding belah ustaz don sama dengan sepupu  Cik Taring punya wendding.  So  Cik Taring kena balik johor tolong-tolong sanak saudara dekat sana ;-). 

Ada sesiapa nak kad kahwin Ustaz Don?! wakilkan  Cik Taring!
Tak ada kad, tak boleh masuk
(^_~)

2 ulasan:

adibahfaizah berkata...

slmat hari raya :D *eh, tk terlmbt nak wish, kan. hehe

keyboardkecik berkata...

@adibahfaizahselamat hari raya awak