Jumaat, 13 Julai 2012

Tutorial - Remove Timeline Facebook

Siti Nurfariha | 7:55 PG | 2Comments |
Hari ni kita nak buat tuto macam mana nak remove timeline facebook yang menyemak tuh, mesti korang semua tak suka kan tengok Fb korang kalau ada timeline tuh. 

Ikut step bawah ni okey ;-)
Step 1 : Klik how to install extension and download dia punya software remove tuh okey
dan seterusnya ikut lah step seperti gambar dekat atas ni tau
Step 4 : ada sesetengan facebook yang tak menjadi lepas refresh so korang kena like Fb dekat bawah ni dulu tau


Dah settel step 1 hingga 4 korang kena like yanag dekat anak panah kita tunjuk tuh tau, lepas tuh reload facebook korang

Siap !!!
>_<

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wheres the instalation link??

keyboardkecik berkata...

please check