Isnin, 24 Oktober 2011

. Tutorial - salji dekat blog

Siti Nurfariha | 1:10 PG | 0Comments |

eh?,ingat dekat korea je ke ada salji salji ni,,dekat blog kita pun ada tau! cuba tengok ni sambil menunjuk.

mari bersama teacher ieyha!
ha!korang nak tak orang lain kagum tengok blog korang dengan salji ala ala winter sonata gituh,huuhuhu jom ikut teacher 
=.=
siapa nakal teacher marah

1. Dashboard > Design > Add Gadget > Html/Java Script
2. Copy salah satu kod berikut kemudian paste dalam ruangan html/javascriptKod untuk salji putih (sesuai untuk background hitam)
<scripttype="text/javascript"src="http://www.yourjavascript.com/14104214083/snow-white.js"></script>
dan Kod untuk salji hitam (sesuai untuk background putih)
<scripttype="text/javascript"src="http://www.yourjavascript.com/03441140321/snow-black.js"></script> 
3. Save dan lihat hasilknya yea! :) 

Tiada ulasan: