Isnin, 24 Oktober 2011

. Tutorial - Elakkan blogwalking palsu

Siti Nurfariha | 1:03 PG | 4Comments |
Pernah tak bila check kt shoutmix tu ada blogwalking palsu padahal tak ada pun visit blog kita. Ok. Sekarang ni ieyha nak share macammana nak elakkan benda ni jadi semakin mengganas ok...:).

1. Login kat dalam Shoutmix Chat Widget 

2. Pergi pada Security dan klik pada Website Lock


 3. Masukkan URL blog anda masing-masing tanpa meletakkan http:// atau www
pesanan:jangan lah melakukan BW palsu! 
AWAS! saya sedang perhatikan anda!

eh#setiap tutorial yang korang buat, dapat bagi lah tau ye!

4 ulasan:

AQiLaH QeYLa berkata...

thanz dah cuba.. :))

ستي نور فريحة berkata...

:)..good dear!

fatin athirah kamal berkata...

sampai situ je ke ? tayah nak copy balik kod dia ?

ستي نور فريحة berkata...

copy balik code dia dear:)