Rabu, 12 Oktober 2011

. tutorial - download jet audio

Siti Nurfariha | 8:46 PTG | 0Comments |
Photobucket 
sob..sob..sob.masih dalam mood tak sihat lagi. ok fine! banyak sangat kuman suka melekat kat ieyha. rasanya dah seminggu lebih kot tak sihat sihat lagi. hingus asyik terkeluar je. manja sangat hingus ni! nak kena belai je. tolong tolong tolong tolong doakan ieyha cepat cepat sihat eik. thanks you all
=.=

hari ni lagi sekali ieyha nak bagi tutorial dekat korang. tutorial biasa biasa je pun. sooftware jet audia ni best tau. sebab korang boleh tengok movie, buka lagi, dan yang paling best korang boleh cut lagu. macam software cut lagu lain, dia tak boleh nak tgok movie/cerita kan. tapi jet audio ni semua boleh, kira serba boleh lah. sejak ieyha ada jet audio ni, ieyha tak guna gom player ke apa. sebab macam menyemak je bila banyak banyak software dalam laptop. so, kalau ko orang nak tau jet audio ni apa, atau nak guna software jet audio ni korang boleh amik. free je!kikikikiki

okeh baik lah korang boleh klik sini untuk download jet audio

okeh done! pandai pandai korang mendownload. so kalau korang tak dapat nak guna jet audio atau pun tak dapat nak download just ask me okei.

bye..bye..sekadar berkongsi
=.=

eh# korang jangan lupa tau join contest MYBIRTHDAY
klik SINI. hadiah menarik wwwwoo..
Photobucket

Tiada ulasan: