Jumaat, 16 Januari 2015

Shopping Murah Di Kenangan Wholesale!

Siti Nurfariha | 9:56 PG | 0Comments |
Bangunan dia besar, lawa dan selesa. kita prefer pergi sini dari pergi shopping dekat masjid india! 

Shopping sememangnya menjadi salah satu kegilaan ramai rakyat Malaysia ketika ini. Lebih lebih lagi bila ada Mega Sale sampai la ke Giga Sale. Kadang kadang terpikir juga kene la save budget jugak kan? Sebab tu ramai yang membeli bila ada sale je.

Sekarang ini kita semua boleh berbelanja sakan di KENANGA WHOLE SALE CITY yang teletak di jalan Gelugor berdekatan stesen Hang Tuah dan San Peng KUALA LUMPUR. Lebih dari 800 KEDAId, Bakal diterjahi oleh anda-anda semua ni. KENANGA WHOLE SALE CITY merupakan one-stop fashion whosale untuk di jelajahi! Sampai je kat sana korang boleh tengok macam-macam jenis baju , aksesori, kasut , bag , gift and mcm mcm lagi. Boleh kata nak apa semua ada !


Korang yang nak pergi sini bolehlah ambil LRT (then tuka monorail ke Jalan Hang tuah). 

Bagi yang menaiki kereta bangunan ni berdekatan dengan Balai Bomba Hang Tuah .


KENANGA WholeSale City mempunyai 22 tingkat, gila tinggi kau haha shopping lah sampai pengsan. Design baju semua yang latest-latest punya dari baju trendy sampai la baju tradisional sampai ke pelengkapan haji umrah semua ada disini., kalau nak buat bisnes boleh lah korang borong baju, kasut dan lain-lain lagi dekat sini.

Apa apa korang nak lebih lanjut klik sini. (www.kenangacity.com.my)

Tiada ulasan: