Sabtu, 31 Januari 2015

Review Makanan sedap - Di De Pauh Garden Penang

Siti Nurfariha | 10:00 PG | 0Comments |
Cerita pasal makan! Sebab tak ada idea nak menaip dekat blog ni hihihi, kebetulan semalam lepas balik kerja amir bawa kita pergi makan dekat restorant yang sedap gila ni "De Pauh Garden", restoran ni tak jauh dari office kita dalam 2 minit je pun. Tempat dia cantik, banyak pilihan makanan dan yang penting selesa! kalau makan dekat sini memang nampak kurlas lah!

Kita ni jenis kalau sampai kedai maka tak tau nak oder apa, padahal dalam kepala otak macam macam nak makan. tengok menu pun konfius nak oder mana satu sebab banyak sangat makanan yang nak di makan wakakakak. So kita suruh amir yang oder, apa yang dia oder kita makan je macam tu juga amir apa yang kita oder dia pun telan je. 

:D


Dari masakan goreng-goreng, masakan kampung sampai ke western ada dekat sini, so nak makan apa semua boleh dapat dekat sini! 

Kita dengan amir oder yang basic je ikan siapak 3 rasa, sayur kailan sos tiram, tomyam,nasi putih, abc aiskrim, cendol pulut dan ais kosong! tu pun tak larat nak habiskan sebab perut dah senak amir je yang gagah habiskan semua makanan tu.


Ni je la gambar yang boleh kita update dekat blog, yang lain dah hilang :'(
more pictures silalah googel hikhikhik

Ok, pada yang berminat nak makan dekat De Pauh Garden , ni alamat dan maps dia!
                                                                                                                                          De Pauh Garden

Lot PT 1618 MK6, Jalan Permatang Pauh
13500 Permatang Pauh
Seberang Perai Pulau Pinang
Tel  : +604-3991618


Fax : +604-399 1518

                                                                                                                                 

Tiada ulasan: