Jumaat, 3 Oktober 2014

Review Makanan sedap - Nasi Arab Taman Melawati

Siti Nurfariha | 8:51 PG | 0Comments |
Assalamualaikum.


Entah kenapa lately ni perut cepat sangat lapar kepala hotak cepat na terbayang makanan itu ini kadang kadang sampai nak oder satu kedai nak makan semua yang ada, tapi kalau dah sampai kedai hilang rasa tamak tu ni ada hasutan syaitan lah ni time duduk office. 

Meh nak share makanan dan tempat makan yang sedap murah dan tip top walaupun dekat tepi jalan je kedainya. Kita tak kisah makan kat mana mana warung tepi jalan, kedai bawah pokok ke its ok! janji rasa makanan tu sedap dan memenuhi citarasa lah lepas tu garenti repat makan dekat situ lagi! yeaaaa!.

Hari tu saja je tekak nak makan nasi arab, malas lah nak makan dekat restorant saba or restorant nasi arab lain, so tetiba teringat dekat taman melawati ada satu kedai nasi arab, kita dengan amir memang tak pernah try nasi arab situ lagi so kitaorang pun terjah kedai tu..
Memaparkan IMG_20140629_195513.jpg
Kedai ni sebelah SK Taman Melawati

Kedai ni memang jual nasi arab je tau, kalau ko oder nasi goreng pataya ke apa memang tak ada lah kalau nak juga goreng goreng oder kedai sebelah. Area kedai ni banyak kedai lain so tak jadi masalah kalau korang nak makan makanan lain, banyak pilihan!. 

Nasi arab goreng pun ada tau! kita tak pernah try lagi, mayb nextime kita together gether try okey :-)
Memaparkan IMG_20140629_192436_1.jpg
Side dishes kita orang, sepinggan RM5!  -.-'
Memaparkan IMG_20140629_192532.jpg
Nasi kabsah ayam sepinggan RM 10
Memaparkan IMG_20140629_192526.jpg
Nasi mandy kambing Sepinggan RM 13

Kita oder daging, amir oder yang ayam tu disebabkan tak pernah rasa nasi arab dekat sini kita orang pun oder lain-lain nanti boleh tukar tukar kan. Harga dekat sini pun murah dan sangat recomanded! nasi dia pun banyak kalau share dua orang pun boleh! kuah tomato pun kebabom sedap!

Dorang pun ada buat delivery tau dan ada beberapa cawangan dekat tempat lain, untuk info korang boleh layari http://wadidawan.blogspot.com/

Siapa nak mai Wadi Daw'an Cawangan Taman Melawati ni alamat dia ya!
Gerai NO.7 Medan Selera

Anjung Melawati
Taman Melawati 
012-2187 862  (En. Mohd Nor)


Terima kasih sudi baca :)

Tiada ulasan: